Book Title: Jain Marriage Ceremony
Author(s): Unknown
Publisher: JAINA Education Committee

Previous | Next

Page 13
________________ ૐૐ સુપ્રતિગૃહીતાસ્તુ, શાન્તિરસ્તુ, તુષ્ટિરસ્તુ, પુષ્ટિરસ્તુ, ઋદ્ધિરસ્તુ, વૃદ્ધિરસ્તુ, શિવમસ્તુ, કલ્યાણમસ્તુ, કર્મસિદ્ધિરસ્તુ, દીર્ધાયુરસ્તુ, પુણ્ય વર્ધતાં, ધર્માં વર્ધતાં, કુલગૌત્રવર્ધતામ્ સ્વસ્તિ ભદ્રં અસ્તા OM supratigrhitāstu, santirastu, tustirastu, pustirastu, æddhirastu, vddhirastu, sivamastu, kalyānamastu, karmasiddhirastu, dirdhāyurastu, punyam vardhatām, dharmom vardhatām, kulagautravardhatām svastim bhadram astu. ૐૐ શાન્તિઃ શાન્તિઃ શાન્તિઃ ૐ સ્વીં સ્વીં હંસઃ સ્વાહાઃ। OM santiḥ śāntiḥ śāntiḥ OM ksvim kṣvim hamsaḥ svāhāḥ. સર્વ મંગલ માંગલ્યું, સર્વ કલ્યાણ કારણ પ્રધાનં સર્વ ધર્માણાં, જૈનં જયતિ શાસનમા sarva mangala mangalyam, sarva kalyāņa kāraṇam pradhanam sarva dharmāņām, jainam jayati śāsanam. નમો અરિહંતાણં નમો સિદ્ધાણં નમો આયરિયાણં નમો ઉવજ્ઝાયાણં નમો લોએ સવ્વસાહૂણં એસો પંચ નમુક્કારો સવ્વપાવપ્પણાસણો મંગલાણં ચ સવ્વુસિં પઢમં હવઈ મંગલં namo arihantāṇam namo siddhāṇam namo ayariyāṇam namo uvajjhāyāṇam namo loē savvasāhūņam eso pañcha namukkāro savvapāvappaṇāsano mangalāṇam cha savvēsim padhamam havai mangalam

Loading...

Page Navigation
1 ... 11 12 13 14 15