________________
શ્રી સર્વતોભદ્ર યંત્ર
Shri Sarvatobhadra Yantra
The Myshical Diagram Called "SARVATOBHADRA"
ક્ષિ
Ksi
૨૫
Æ
ૐ હ્રી શ્રી
રોહિણ્યે નમઃ
25
Ha
૨૦
સ
ૐ હ્રી શ્રી
ચક્રેશ્ર્વર્યે નમઃ
Aum Harim
Aum Harim Shrim Rōhinyai Shrim Prajñaptyai
Namah
Namaḥ
20
Sa
Aum Harim
Shrim Cakraiśvaryai Namah
ક્ષિ
Kşi
૭૦
હ
ૐ હ્રી શ્રી
ગોયૈ નમઃ
70
Ha
Aum Harim
Shrim Gauryai
Namaḥ
૫૫ સ
ૐ હ્રીં શ્રી વેરુટચાયે નમઃ
55
Sa
Aum Harim Shrim Vairutyāyai Namaḥ
ચોથુ સ્મરણ-૩૬
८०
૨
ૐ હ્રી શ્રી પ્રજ્ઞયૈ નમઃ
Jain Education International
80
Ra
૪૫
ર
ૐ હ્રીં શ્રી નરદત્તાયૈ નમઃ
45
Ra Aum Harim
Shrim Naradattayai Namah
પ
Pa
૩૫
૨
ૐ હ્રીં શ્રી ગાંધાર્યે નમઃ
35
Ra
૧૦
૨
ૐ હ્રીં શ્રી અચ્છુપ્તાયૈ નમઃ
10
Ra
પ
Aum Harim
Shrim Acchuptayai Namaḥ
Pa
Aum Harim Swā
Shrim Gāndhāryai Namaḥ
૧૫
ૐ હ્રીં શ્રી વજ્રશૃંખલાયે નમઃ
15
Hum
હા
Ha
Aum Harim Shrim Vajraśṛnkhalayai
Namah
૩૦
સું
ૐ હ્રીં શ્રી
કાલ્યે નમઃ
સ્વા
Aum Swa
so
30
Sum Aum Harim
Shrim Kälyai Namaḥ
ૐ હ્રીં શ્રી
|| મહાજ્વાલાયે નમઃ
60
Hum
Aum Harim
Shrim
Mahājvālāyai Namaḥ
૭૫
સું
ૐ હ્રી શ્રી
માનસ્યે નમઃ
65
Sum
Aum Harim Shrim Manasyai Namaḥ
૫૦
હ
ૐ હ્રીં શ્રી વજ્રાંકુણ્યે નમઃ
For Private & Personal Use Only
50
Ha
Aum Harim Shrim Vajrānkuśyai Namaḥ
૭૫
સઃ
ૐ હી શ્રી મહાકાલ્યે નમઃ
75
Sah Aum Harim
Shrim Mahäkälyai Namah
હા
Ha
૪૦ સઃ
ૐ હ્રીં શ્રી મહામાનસ્યે નમઃ 40
Sah Aum Harim Shrim Mahāmānasyai Namaḥ
Fourth Invocation-36
૫
હ
ૐ હ્રીં શ્રી
માનવ્યે નમઃ
5
Haḥ
Aum Harim
Shrim Manavyai Namaḥ
www.jainelibrary.org