SearchBrowseAboutContactDonate
Page Preview
Page 657
Loading...
Download File
Download File
Translation AI Generated
Disclaimer: This translation does not guarantee complete accuracy, please confirm with the original page text.
Tattvaartha Sutra Analysis 107 Vihaya Yoga (Namakama) 331, Vidhra (Deva) 172, 334, 344 Vichaya 376 Vitaraga 392 Vichara 379, 382 Veerya 258 Vichikitsa 307 Veeryaantaraya 336 Vijaya (Swarga) 170, 185, 188 Vritti Parisaankhyaan (Tap) 364 156-7, 159 Vitaraka 378, 380 Venadaari (Ida) 165 Vitata (Shabda) 27 Venudeva (Idra) 165 Vidaaran Yia 257 Veda (Ling) 132 Videha Varsha 157, 154-6, 159 Vedana (Devama) 181 Vedenya (Karma) 328, 330, 332 Vidya Kumar 170 3379, 357, 362 Vidhan 16 Vedanta Darshan 81, 198 Vinaya (Tap) 264, 367 Valamba (Indra) 165 Vinayak (Deva) 172 Viparyaya Jnana 60 Vaikriya (Sharir) 119, 121-2 Vipaak 338, 344 125-7, 129-130, 43 Vipaak Vichaya 376-7 (See) Vaijiyangopang 343 Vipaake day (this list extends to) Vaikriya Labdhi 127, 130 Vaipulamati Par Vaijayata (Swarga) 171, 1889 Virbhaga Jnana 61 Vaimaanik (Deva) 162 E. Virat 383 Vaiyavrit 3378 Viruddh Rajyatikram 311, 314 Vairagya 87, 90 Vivikta Shasan 364-5 Vaishesik Darshan 81, 194, 199 Viveka 366 211, 216 Vishwaavasu 172 [375-6] Vairusik (Bandh) 218 Vishaya Sanrakshan Anubandh (Dhyana) Vyangana 35, 379 Visandash (Bandh) 238-9 Vyatipaatik Bhadra (Deva) 172
Page Text
________________ તત્ત્વાર્થસૂત્ર વિગ્રહગતિ ૧૦૭ વિહાયોગતિ (નામકમ) ૩૩૧, વિધ્ર (દેવ) ૧૭૨ ૩૩૪, ૩૪૪ વિચય ૩૭૬ વિતરાગ ૩૯૨ વિચાર ૩૭૯, ૩૮૨ વીર્ય ૨૫૮ વિચિકિત્સા ૩૦૭ વિર્યાન્તરાય ૩૩૬ વિજય (સ્વર્ગ) ૧૭૦, ૧૮૫, ૧૮૮; વૃત્તિપરિસંખ્યાન (તપ) ૩૬૪ --૧૫૬-૭, ૧૫૯ વિતર્ક ૩૭૮, ૩૮૦ વેણદારી (ઈ૮) ૧૬૫ વિતત (શબ્દ) ૨૭ વેણુદેવ (ઇદ્ર) ૧૬૫ વિદારણ યિા ૨૫૭ વેદ (લિંગ) ૧૩૨ વિદેહ વર્ષ ૧૫ર, ૧૫૪-૬, ૧૫૯ વેદના (દેવામાં) ૧૮૧ વેદનીય (કર્મ) ૩૨૮, ૩૩૦, ૩૩૨, વિદ્યકુમાર ૧૭૦ ૩૩૭૯, ૩૫૭, ૩૬૨ વિધાન ૧૬ વેદાંત દર્શન ૮૧, ૧૯૮ વિનય (તપ) ક૬૪, ૩૬૭ વલંબ (ઈંદ્ર) ૧૬૫ વિનાયક (દેવ) ૧૭૨ વિપર્યયજ્ઞાન ૬૦ વૈક્રિય (શરીર) ૧૧૯, ૧૨૧-૨, વિપાક ૩૩૮, ૩૪ર ૧૨૫-૭, ૧૨૯-૧૩૦, ૪૩ વિપાકવિચય ૩૭૬-૭ (જુઓ) વૈયિઅંગોપાંગ ૩૪૩ વિપાકેદય (આ સૂચિને અતિ વૈક્રિય લબ્ધિ ૧૨૭, ૧૩૦ વિપુલમતિ પર વૈજયત (સ્વર્ગ) ૧૭૧, ૧૮૮૯ વિર્ભાગજ્ઞાન ૬૧ વૈમાનિક (દેવ) ૧૬૨ ઇ. વિરત ૩૮૩ વૈયાવૃત્ય ૩૩૭૮ વિરુદ્ધરાજ્યાતિક્રમ ૩૧૧, ૩૧૪ વૈરાગ્ય ર૮૭, ૯૦ વિવિક્તશાસન ૩૬૪-૫ વૈશેષિક દર્શન ૮૧, ૧૯૪, ૧૯૯, વિવેક ૩૬૬ ૨૧૧, ૨૧૬ વિશ્વાવસુ ૧૭૨ [૩૭૫-૬ વૈઋસિક (બંધ) ૨૧૮ વિષયસંરક્ષણાનુબંત્રી (ધ્યાન) વ્યંગન ૩૫, ૩૭૯ વિસંવાદ ૨૬૬, ૨૭૪ વ્યંજનાવગ્રહ ૩૫, ૩૭ વિસદશ (બંધ) ર૩૮-૯ વ્યતિપાતિકભદ્ર દિવ) ૧૭૨ Jain Education International For Private & Personal Use Only www.jainelibrary.org
SR No.001074
Book TitleTattvartha sutra
Original Sutra AuthorUmaswati, Umaswami
AuthorSukhlal Sanghavi
PublisherJain Sahitya Prakashan Mandir
Publication Year1977
Total Pages667
LanguageGujarati, Sanskrit
ClassificationBook_Gujarati, Tattvartha Sutra, Philosophy, J000, J001, Tattvartha Sutra, & Tattvarth
File Size23 MB
Copyright © Jain Education International. All rights reserved. | Privacy Policy